Zaczynamy 23 listopada o godz.19.00 (DJ gra do 5 rano)

Ciepła kolacja:
Filet z kurczaka podany z puree ziemniaczano-musztardowym oraz mix sałat na sosie vinegret,

Deser w formie szwedzkiego stołu (uwaga – po 1 szt. na osobę):
– mus owocowy na kruszonce,
– ptysie z nadzieniem waniliowym,
– owoce na piance jogurtowej,
– muffinki czekoladowe z kremem śmietankowym,
– ciasteczka marchewkowe,

Zimna płyta:
– półmisek wędlin i mięs pieczystych,
– półmisek serów żółtych i pleśniowych,
– pasztet z dziczyzny z żurawiną,
– tatar wołowy z ogórkiem i cebulą,
– jajka po tatarsku,
– śledzie w burakach z orzechami włoskimi,
– śledzie w sosie musztardowo-estragonowym z zielonym jabłkiem,
– ryba w sosie słodko kwaśnym,
– łosoś w zalewie buraczanej z czerwoną cebulą,
– galantyna z kaczki z orzechami,
– terina z ozorami wieprzowymi i galaretką chrzanową,
– sałatka z rukolą i fasolką szparagową oraz polędwicą wieprzową,
– sałatka ryżowa z szynką i porem,
– sałatka śląskie niebo,
– pieczywo i masło,

Na ciepło o północy:
– bogracz,

Napoje (bez ograniczeń):
– kawa,
– herbata,
– sok pomarańczowy,
– sok jabłkowy,
– sok z czarnej porzeczki.

ŻYCZYMY WSZYSTKIM UDANEJ ZABAWY !!!